YRITYS
 

Mavike Oy on vuonna 1976 perustettu tilauskonepaja, joka tuottaa koneistus-, hitsaus- sekä osakokoonpanopalveluja. Henkilökuntamme kokonaisvahvuus on 15 henkilöä, toimitilojen kokonaispinta-ala 2200 m2 ja liikevaihto 1 500 000 €. Toimipaikkamme on Riihimäellä Mattilan teollisuusalueella Hki-Tre -moottoritien läheisyydessä.

Valmistamme asiakkaan piirustusten ja vaatimusten mukaisia osia ja osakokonaisuuksia. Hyvän konekannan ja motivoituneen, ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta ydinosaamistamme ovat mittatarkkojen ja vaativien osien koneistukset. Ajanmukaisilla työstökoneillamme pystymme työstämään kaikkia yleisesti käytettyjä materiaaleja. Lisäksi meillä on laitteet levyn leikkaukseen ja särmäykseen, hitsaukseen sekä märkämaalaukseen.

Korkea laatu, täsmälliset toimitukset ja tuotannon joustavuus ovat toimintamme kulmakiviä. Keskimääräinen toimitusaikamme on noin kuukausi tilauksen saapumisesta. Vuosisopimusta emme edellytä, mutta suuremmissa ja jatkuvissa toimituksissa vuosisopimus varmistaa kapasiteetin varauksen.